Image Krismar Horse Trucks

Kunden bestemmer

Det er 15 år siden vi bygde vår første hestebil. Kunden har alltid stått i sentrum gjennom alle disse årene. Gjennom og lytte til kundens behov og ønsker har vi forbedret våre produkter hele veien. Denne prosessen har også ført til at vi i dag er en ledende leverandør av kjøretøy til ikke bare hestefolk men mange aktører innenfor motorsport og andre sporter som krever tilpassede kjøretøy.

Bli med oss på reisen.

Det som startet med design og produksjon av eksklusive customized horse trucks, er nå utvidet til å omfatte Krismar Professional, våre fantastiske 2-horse og Krismar horse trailers.

Våre hestebiler handler om livsstil. Vi mener du skal ha samme komfort som hjemme for å prestere optimalt; Vi bygger ditt hjem på veien og sørger for den tryggeste transporten for dine hester.

 

Selv om vi har hestesport i vårt DNA hindrer det oss ikke i å bygge tilpassede biler for professionelle team, utøvere og hobbybrukere utenfor hestesporten. Vi har brukt vår lange erfaring til å skreddersy fantastiske biler for en rekke kunder innenfor motorsport, skisport, sykkelsport og andre spesialbiler.

Vår styrke er skreddersøm, det er opptil deg hvordan du definerer luksus.

Image Krismar Horse Trucks

100% egen produksjon

Krismar`s produserer alt på egne fabrikker i Europa. Dette sørger for at vi kan holde kvaliteten vi krever og innovasjon på ett høyt nivå. På denne måten har vi også kontroll på alle detaljer av design- og produksjonsprosessen.

Når du velger Krismar kjøper du ikke bare en eksklusiv bil; vi er din partner og skal gi deg den beste supporten du trenger, på hvert steg av din reise som eier.

close

Vær oppdatert @krismar.official

Følg oss på Facebook | Instagram